Studio Mieke logo

Mieke SchilderDeadline in zicht?

Is het heel erg druk en heb je snel extra hulp nodig? Met bijna 30 jaar ervaring als freelance dtp’ster heb ik maar weinig uitleg nodig en kan ik snel aan de slag.

Door mijn ervaring is mijn kennis van het vak erg breed. Zowel technisch als creatief. Van ‘gewone’ opmaakklussen tot het opzetten van basisbestanden inclusief alinea-, typogram- en objectstijlen. Ik werk zeer gestructureerd en nauwkeurig. Hebben jullie al een duidelijke, goede werkwijze? Geen probleem, dan pas ik me gewoon aan.

Ik werk voornamelijk vanaf mijn eigen werkplek, maar werken op locatie (in Noord Holland) is eventueel ook mogelijk. Bel me voor een vrijblijvende kennismaking op 06 24 655 153.

Wat kan ik met…

Adobe IndesignIndesign

Gestructueerde basis­bestanden opzetten, inclusief alinea-, typogram- en objectstijlen waardoor er sneller, nauwkeuriger en eenvoudiger gewerkt kan worden. Waar mogelijk automatiseer ik de opmaak.

Adobe IllustratorIllustrator

Bestanden maken voor verpakkingen die voldoen aan de voorwaarde van de drukker, logo’s of illustraties maken en bestaande illustraties aanpassen.

Adobe PhotoshopPhotoshop

Kleurcorrecties, complexe fotomontages, beelden retoucheren, beelden vrijstaand maken, packshots maken en beelden optimaliseren voor diverse toepassingen.

Adobe Acrobat ProAcrobat Pro

Drukklare bestanden maken en of controleren en interactieve formulieren maken.

Microsoft PowerpointPowerpoint

Een template opzetten vanwaaruit meerdere presentaties gemaakt kunnen worden of bestaande presentaties ‘opstrakken’ en eventueel animeren.

Microsoft WordMicorosoft Word

Brief- of factuurpapiertemplate maken of een bestaand Word document ‘opstrakken’.

Microsoft ExcelMicrosoft Excel

Excelbestanden geschikt maken voor import in een Indesignbestand (import optimalisatie) of bestaande documenten ‘opstrakken’.

JoomlaJoomla

Tekst- en beeldaanpassingen maken in de back-end, modules installeren, website indeling en de styling van een website aanpassen.

Adobe DreamweaverDreamweaver

HTML- en CSS bestanden aanpassen, eenvoudige php aanpassingen doorvoeren.

↑ Top